Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonucu (31.12.2020 tarih ve 31351 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan)

08.02.2021

Üniversitemiz Rektörlüğü ve bağlı tüm iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 31.12.2020 tarihli ve 31351 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sürekli İşçi Alımı ilanına başvuru yapan ve noter huzurunda çekilen kura sonucu sözlü sınava girmeye hak kazanan Güvenlik Görevlisi (Normal ve Öncelikli Olan) adayları için 02.02.2021 tarihlerinde yapılan sözlü sınava ait sonuçlar aşağıda belirtilmiştir.

İsimleri karşısında "ASIL" yazan adayların aşağıda yer alan belgeyi 23 Şubat 2021 Salı günü saat 15:30’a kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Belirtilen süre içinde belgelerini teslim etmeyen asıl adaylar yerine sırasıyla yedek adaylar çağrılacaktır.

Adaylara posta yolu ile ya da herhangi bir iletişim aracı ile ayrıca tebligat yapılmayacak ve bu ilan/duyuru tebligat yerine geçecektir.

SÖZLÜ SINAV SONUCU:

Güvenlik Görevlisi (Normal ve Öncelikli Olan) Sözlü Sınav Sonucu için tıklayınız

BELGELER:

1. Dilekçe için tıklayınız (aday tarafından eksiksiz olarak doldurulacak (ek dâhil) ve ıslak imzalı olarak teslim edilecektir)
  2. Göreve başlayacak personelin, güvenlik görevini yapmaya engel olacak vücut ve akıl hastalığı ile engeli bulunmadığını tam teşekküllü sağlık kuruluşlarından alacağı sağlık kurulu raporu ile belgelendirmeleri gerekmektedir.