Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonuçları(07.12.2020 tarih ve 31327 Sayılı Resmî Gazetede Yayımlanan)

31.12.2020

Üniversitemiz Rektörlüğü ve bağlı tüm iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 07.12.2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Sürekli İşçi Alımı ilanına başvuru yapan ve noter huzurunda çekilen kura sonucu sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar [Beden İşçisi –Temizlik (Normal, Engelli, Eski Hükümlü), Güvenlik Görevlisi (Normal)] için 28.12.2020-29.12.2020 tarihlerinde yapılan sözlü sınavlara ait sonuçlar aşağıda belirtilmiştir.

İsimleri karşısında "ASIL" yazan adayların aşağıda yer alan belgeleri 18 Ocak 2021 Pazartesi saat 15:30 kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Belirtilen süre içinde belgelerini teslim etmeyen adaylar yerine sırasıyla yedek adaylar çağrılacaktır.

Adaylara posta yolu ile ya da herhangi bir iletişim aracı ile ayrıca tebligat yapılmayacak ve bu ilan/duyuru tebligat yerine geçecektir.

SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI:

Beden İşçisi Temizlik (Normal ve Öncelikli Grup) Sözlü Sınav Sonucu için tıklayınız

Beden İşçisi Temizlik (Engelli) Sözlü Sınav Sonucu için tıklayınız

Beden İşçisi Temizlik (Eski Hükümlü) Sözlü Sınav Sonucu için tıklayınız

Güvenlik Görevlisi (Normal ve Öncelikli Grup) Sözlü Sınav Sonucu için tıklayınız

BELGELER:

1. Dilekçe için tıklayınız (aday tarafından eksiksiz olarak doldurulacak (ek dahil) ve ıslak imzalı olarak teslim edilecektir)
  2. Beden İşçisi (Temizlik- Normal, Engelli ve Eski Hükümlü İçin): Temizlik görevini yapmaya sağlık yönünden herhangi bir engel ve sakınca bulunmadığını tam teşekküllü sağlık kuruluşlarından alacağı sağlık kurulu raporu ile belgelendirmek.
  3. Güvenlik Görevlisi İçin: Göreve başlayacak personelin, güvenlik görevini yapmaya engel olacak vücut ve akıl hastalığı ile engeli bulunmadığını tam teşekküllü sağlık kuruluşlarından alacağı sağlık kurulu raporu ile belgelendirmeleri gerekmektedir.