Noter Kurasına Girecek Olan Sürekli İşçi Adaylarının Listesi (Güvenlik Görevlisi)

08.01.2021

31 Aralık 2020 tarih ve 31351 sayılı Resmî Gazetede yayımlanan ilanımız ile Üniversitemiz Rektörlüğü ve bağlı tüm iş yerlerinde sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu, ile “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile belirsiz süreli hizmet akdi ile “Sürekli İşçi (Güvenlik Görevlisi/Normal)” alımı yapılacağı ilan edilmiştir.

Bu ilana ilişkin 11 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 11.00'da yapılacak olan noter huzurunda kura çekimine esas teşkil etmek üzere "Noter Kurasına Girecek Olan Sürekli İşçi Adaylarının Başvuru Listesi" aşağıda yer almaktadır.

NOTER KURASINA GİRECEK OLAN SÜREKLİ İŞÇİ ADAYLARININ BAŞVURU LİSTESİ

Güvenlik Görevlisi (Normal) Başvuru Listesi için tıklayınız

*Öncelikli grupta olan aday başvuruları sayısı açık iş sayısının 4 katından az olduğu için kuraya girmeyecektir. (Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 12/2(b) uyarınca).

Önemli Bilgi: Üniversitemiz sürekli işçi kadrolarında istihdam edilmek üzere Noter kurası sonucu sözlü sınava girmeye hak kazanan sürekli işçi (Güvenlik Görevlisi) asıl ve yedek adaylarının isim listesi 14 Ocak 2021 Perşembe günü https://personel.medeniyet.edu.tr/tr/duyurular adresinde yayınlanacaktır. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup, ilgililerin adresine posta yolu ile ya da herhangi bir iletişim aracı ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Not: Korona (COVID-19) salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle kuranın yapılacağı salona kura işleminde görevli personel haricinde herhangi bir aday alınmayacaktır. Ancak kura çekimini takip etmek isteyen adaylar, aşağıdaki linkte yer alan Üniversitemiz sosyal medya kanalından kura çekimini canlı olarak izleyebilirler.

Canlı Yayın Linki: https://www.youtube.com/channel/UC4zRoWPexkCUZ91TlRiqXsA