30.12.2021 Tarihli İlanda Yer Alan Rektörlük Öğretim Görevlisi Kadroları Ön Değerlendirme Sonucu

20.01.2022

30.12.2021 tarihli ve 31705 sayılı Resmi Gazete ile Üniversitemiz web sayfasında yayımlanan Rektörlük Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Öğretim Görevlisi (Uygulama Birim) kadroları öndeğerlendirme sonucu için;

TIKLAYINIZ.  (Aranan Nitelik "Lisansüstü eğitimini işletme yönetimi- toplumsal projeler alanında yapmış olmak.  Sivil toplum örgütleri-kâr amacı gütmeyen örgütler konularında çalışmalar yaparak, bu örgütlerin projelerinde yürütücülük düzeyinde tecrübe sahibi olmak." )

TIKLAYINIZ.  (Aranan Nitelik "Biyomühendislik alanında doktora yapıyor olmak. En az bir TÜBİTAK projesinde bursiyer ya da araştırmacı olarak yer almış olmak. Çevresel konularda SCI/SCI-E yayınları olmak.)

Sınav Tarihi: 24 Ocak 2022

Sınav Saati: 10:00

Sınav Yeri: İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kütüphane Binası 4. Kat Kuzey Yerleşke Ünalan Mh. Ünalan Sk. D100 Karayolu Yanyol 34700, Üsküdar - İSTANBUL