05.01.2021 Tarihinde Yapılan Sürekli İşçi Sözlü Sınav Sonuçları (Tem. Gör. Engelli ve Güv.Gör.)

11.01.2021

Üniversitemiz Rektörlüğü ve bağlı tüm iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 07.12.2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Sürekli İşçi Alımı ilanına başvuru yapan ve noter huzurunda çekilen kura sonucu sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylardan boş kalan kadrolar için noter kura sonucu belirlenerek evrak teslimi yapan yedek adayların 05.01.2021 tarihinde yapılan sözlü sınav sonuçları aşağıda yer almaktadır.

İsimleri karşısında "BAŞARILI"* yazan adayların aşağıda yer alan belgeleri 25 Ocak 2021 Pazartesi saat 15:30 kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Belirtilen süre içinde belgelerini teslim etmeyen adaylar yerine sırasıyla başarı sırasına göre diğer adaylar çağrılacaktır.

Adaylara posta yolu ile ya da herhangi bir iletişim aracı ile ayrıca tebligat yapılmayacak ve bu ilan/duyuru tebligat yerine geçecektir.

Önemli Bilgi*: Boş kalan 1 (bir) adet Beden İşçisi Temizlik Engelli kadrosu için yukarıdaki başarı sırası esastır. Başarı sırasına göre işe başlanılmadığı takdirde başarı sırasına göre diğer aday göreve başlaması için çağrılacaktır.

SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI:

Beden İşçisi Temizlik (Engelli) Sözlü Sınav Sonucu için tıklayınız

Güvenlik Görevlisi (Normal) Sözlü Sınav Sonucu için tıklayınız

BELGELER:

1. Dilekçe için tıklayınız (aday tarafından eksiksiz olarak doldurulacak (ek dahil) ve ıslak imzalı olarak teslim edilecektir)
  2. Beden İşçisi (Temizlik- Normal, Engelli ve Eski Hükümlü İçin): Temizlik görevini yapmaya sağlık yönünden herhangi bir engel ve sakınca bulunmadığını tam teşekküllü sağlık kuruluşlarından alacağı sağlık kurulu raporu ile belgelendirmek.
  3. Güvenlik Görevlisi İçin: Göreve başlayacak personelin, güvenlik görevini yapmaya engel olacak vücut ve akıl hastalığı ile engeli bulunmadığını tam teşekküllü sağlık kuruluşlarından alacağı sağlık kurulu raporu ile belgelendirmeleri gerekmektedir.

Not: Raporlarda mutlaka Beden İşçisi Temizlik Engelli için Temizlik görevini yapmaya sağlık yönünden herhangi bir engel ve sakınca bulunmamaktadır

Güvenlik Görevlisi (Normal) için “güvenlik görevini yapmaya engel olacak vücut ve akıl hastalığı ile engeli bulunmamaktadır

İfadeleri yazmalıdır.